Anar directament al contingut

Com creuar els Estats Units per lluitar contra el càncer

Com creuar els Estats Units per lluitar contra el càncer

Record Go amb oficines a Mallorca és el principal organitzador del repte solidari.

José Luis Esquer, responsable de RRHH de l'empresa Record GO, creuarà els Estats Units d'oest a est en un whike per recaptar fons a favor de la lluita contra el càncer. Aquest Repte Esportiu Solidari, que porta per nom 'USA by Whike', tindrà lloc la primavera vinent i amb ell s'espera recaptar més de 20.000 €.

A través d'aquest repte esportiu solidari es pretén la sensibilització i conscienciació en relació al càncer. Es busca cridar l'atenció sobre la importància de trobar un tractament efectiu contra el càncer i recaptar fons per a la investigació sobre la seva prevenció i detecció. Per cada quilòmetre recorregut -s'estima que es tractarà d'uns 5.500- les empreses patrocinadores d'aquest esdeveniment -entre elles, Adecco, Mapfre, Record Go, Hybris Consulting i Rio tinto- col·laboraran amb una aportació econòmica que es destinarà a parts iguals a la AECC ia la UICC.

L'empresa Record Go Rent a Car, amb oficines a Mallorca, Menorca i Eivissa, és el principal organitzador d'aquest repte solidari esportiu programat per al maig del 2015.

Més informació: www.usabywhike.com

 
Data de publicació: 30/01/2015

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat