Anar directament al contingut

Com creuar els Estats Units per lluitar contra el cÓncer

Com creuar els Estats Units per lluitar contra el cÓncer

Record Go amb oficines a Mallorca Ús el principal organitzador del repte solidari.

JosÚ Luis Esquer, responsable de RRHH de l'empresa Record GO, creuarÓ els Estats Units d'oest a est en un whike per recaptar fons a favor de la lluita contra el cÓncer. Aquest Repte Esportiu Solidari, que porta per nom 'USA by Whike', tindrÓ lloc la primavera vinent i amb ell s'espera recaptar mÚs de 20.000 Ç.

A travÚs d'aquest repte esportiu solidari es pretÚn la sensibilitzaciˇ i conscienciaciˇ en relaciˇ al cÓncer. Es busca cridar l'atenciˇ sobre la importÓncia de trobar un tractament efectiu contra el cÓncer i recaptar fons per a la investigaciˇ sobre la seva prevenciˇ i detecciˇ. Per cada quil˛metre recorregut -s'estima que es tractarÓ d'uns 5.500- les empreses patrocinadores d'aquest esdeveniment -entre elles, Adecco, Mapfre, Record Go, Hybris Consulting i Rio tinto- colĚlaboraran amb una aportaciˇ econ˛mica que es destinarÓ a parts iguals a la AECC ia la UICC.

L'empresa Record Go Rent a Car, amb oficines a Mallorca, Menorca i Eivissa, Ús el principal organitzador d'aquest repte solidari esportiu programat per al maig del 2015.

MÚs informaciˇ: www.usabywhike.com

 
Data de publicaciˇ: 30/01/2015

© 1996-2023 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat