Anar directament al contingut

JardÝ BotÓnic de Sˇller

JardÝ BotÓnic de Sˇller: Foto 1
JardÝ BotÓnic de Sˇller
  • JardÝ BotÓnic de Sˇller: Foto 1
  • JardÝ BotÓnic de Sˇller: Foto 2
  • JardÝ BotÓnic de Sˇller: Foto 3
  • JardÝ BotÓnic de Sˇller: Foto 4
  • JardÝ BotÓnic de Sˇller: Foto 5
  • JardÝ BotÓnic de Sˇller: Foto 6
  • JardÝ BotÓnic de Sˇller: Foto 7
  • JardÝ BotÓnic de Sˇller: Foto 8

El Camp d'en Prohom i els terrenys que envolten aquest tÝpic casal de Sˇller acullen el Museu Balear de CiŔncies Naturals i el JardÝ BotÓnic de Sˇller.

El Museu Balear de CiŔncies Naturals fou obert al p˙blic el 1992. La planta baixa allotja una exposiciˇ permanent dedicada a la hist˛ria de les ciŔncies naturals a les Illes Balears i al primer pis es troba la Sala Joan Bauzß, recentment inaugurada amb l'exposiciˇ permanent "F˛ssils, un esguard al passat", que explica la hist˛ria geol˛gica de l'arxipŔlag balear a travÚs dels f˛ssils. El Museu conserva diferents colĚleccions de f˛ssils, roques, fongs, insectes i crustacis entre les quals destaquen les dels naturalistes sollerics Guillem Colom Casasnovas i Joan Bauzß Rullan.

El JardÝ BotÓnic de Sˇller tambÚ fou obert al p˙blic el 1992 i tÚ per objectius preferents la conservaciˇ de les espŔcies endŔmiques de l'arxipŔlag balear, la divulgaciˇ i educaciˇ amb colĚleccions de plantes vives, i la recerca i investigaciˇ en biologia. Les 13 colĚleccions de plantes vives que inclou el jardÝ es troben distribu´des en tres sectors: Flora baleÓrica, Flora d'altres illes mediterrÓnies o d'influencia mediterrÓnia, i EtnobotÓnica, la qual comprŔn les plantes ornamentals i medicinals i els fruiters i les hortalisses aut˛ctones de les Illes Balears.

MÚs informaciˇ:

Museu Balear de CiŔncies Naturals / JardÝ BotÓnic de Sˇller

Crta. Palma-Port de Sˇller, Km. 30

07100 Sˇller

Tel: 971631064 (museu) - 971634014 (jardÝ)

http://www.jardibotanicdesoller.org

 
┌ltima actualitzaciˇ: 31/07/2013

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat