Anar directament al contingut

Produccions Blau ven MP3 a través de Ritmoteca.com

Produccions Blau ven MP3 a través de Ritmoteca.com
La discogràfica mallorquina Produccions Blau ha arribat a un acord amb l'empresa Ritmoteca.com, amb seu a Miami, per vendre música de les Illes Balears en format MP3 a través d'Internet. Ja es poden adquirir, des de Ritmoteca.com, els temes inclosos en cinc CD, de cinc artistes de les Illes: Biel Majoral, UC, Música Nostra, Ximbomba Atòmica i S'Albaida. Cada cançó es pot comprar de forma independent, per un preu de $1.99.

Mitjançant aquesta iniciativa, Produccions Blau vol aprofitar les noves tecnologies i formes de distribució de música digital, per continuar amb el seu objectiu constant d'assolir la màxima difusió dels artistes de les Illes Balears que integren el segell discogràfic.

Des que es va fundar l'any 1982, Produccions Blau produeix i edita bona part dels discos de les Illes Balears, abraçant tots els estils, però especialment la música folk i tradicional. A més a més, desenvolupa una intensa activitat de promoció exterior de la producció musical balear, participant en les més importants fires internacionals del sector, com ara, en l'última edició del Midem de Cannes.

D'altra banda, Blau també participa en moltes altres activitats de promoció cultural a les Illes Balears. Ara mateix, Miquel Àngel Sancho, manager de Produccions Blau i de la popular tenda de discos Xocolat, participa com a assessor en el projecte de creació de la primera radiofórmula en català que emetrà a partir de l'u de setembre, SOM Ràdio, projecte impulsat per la Conselleria de Cultura del Govern Balear i gestionat pel Grup Serra.

Miquel Àngel Sancho ha col·laborat amb MallorcaWeb en diversos projectes. El primer, l'any 1998, va ser la creació de la web del popular cantador d'Algaida Biel Majoral, coincidint amb l'edició del primer CD de l'artista, "Vou veri vou per no dormir", on, per primer cop en la curta història d'Internet, es va poder escoltar "online", a tot el món, el so de l'autèntica ximbomba mallorquina. Posteriorment, dins del mateix any, es va crear l'Especial Música, que va incloure cançons en Real Àudio de deu artistes de les Illes Balears. El Nadal de 1999-2000, es va posar a la xarxa el tradicional Cant de la Sibil·la, interpretat per Pere Antoni Canyelles Pons dels Blavets de Lluc. Més recentment, amb motiu de la publicació del segon treball discogràfic de Biel Majoral, es va crear la pàgina del nou disc, "Temps, temps, temps...".

Per últim, podem mencionar que Produccions Blau, també és present a la xarxa a través de la distribuïdora Discmedi, amb seu a Barcelona, fundada l'any 1989 per Miquel Àngel Sancho, juntament amb altres socis.
 
Data de publicació: 25/08/2000

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat