Anar directament al contingut

XXI Pujada a Lluc de la Part Forana

XXI Pujada a Lluc de la Part Forana
La matinada del 9 al 10 de setembre se celebrarà, un any més, la Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana, organitzada per l'Associació d'Antics Blavets de Lluc. Enguany, l'esdeveniment commemora el seu XXI aniversari, coincidint amb la celebració de l'any jubilar, i com de costum s'espera una gran participació des de tots els pobles de Mallorca. Milers de pelegrins acudiran, fidelment, a aquesta fita anual, en la qual hi són presents la religió, la cultura, la tradició, la natura i l'esport.

La Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana és una manifestació col·lectiva amb un significat molt especial per al mallorquins, un poble amb una història i una identitat pròpia, que camina fidel a les seves tradicions, sense perdre de vista el futur.

A més de la Pujada de la Part Forana, cada any se celebren altres pujadas com ara la "marxa des Güell a Lluc a peu", a principis del mes d'agost; i la pujada de Marratxí, que tindrà lloc el proper dia 17 de setembre.

PROGRAMA DE LA PUJADA DE LA PART FORANA:

Dia de la Pujada:
Matinada del 9 al 10 de setembre de 2000. Sortida des del lloc i hora que s'indiqui a cada poble.

Concentració:
Plaça del Bestià d'Inca, a les 4,30 hores, i partida cap a Lluc.

Arribada a Lluc:
A les 7/8 hores, per la Font Coberta, on es servirà una xocolatada a tots els pelegrins.

Missa i Ofrena:
Al recinte de l'Acolliment, a les 9 hores, missa, ofrena floral i lectura del Pregó de Benvinguda.

L'Ofici de la Diada:
A les 11 hores, ofici presidit pel Bisbe de Mallorca i autoritats civils, i cantat per l'Escolania; i ofrena de la XXI Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana.
 
Data de publicació: 04/09/2000

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat