Anar directament al contingut

"La Cuina de la Revolució Francesa i les Illes Balears"

"La Cuina de la Revolució Francesa i les Illes Balears"
El llibre "La Cuina de la Revolució Francesa i les Illes Balears", de Miquel Ferrà i Martorell, editat per Documenta Balear, ha estat guanyador en la Gourmand World Cookbook Awards a la categoria de millor llibre sobre cuina francesa.

Aquest concurs, Gourmand World Cookbook Awards, és d'àmbit mundial i després de la selecció dels guanyadors de cada categoria i de cada llengua, el llibre "La Cuina de la Revolució Francesa" competirà a la final, amb altres llibres, pel títol del Millor del Món dins la seva categoria. Els resultats finals del concurs es donaran a conèixer a la Gala que se celebrarà el dia 6 de desembre a la ciutat francesa de Périgueux .

Miquel Ferrà ens introdueix amb aquest llibre en el màgic encant de la cuina francesa, i en la seva influència sobre les costums, l'art, la literatura i la cuina balear en el segle XIX. Seguint les receptes dels enciclopedistes, l'autor ens facilita les formes més senzilles per preparar els plats més sofisticats i nutritius d'aquella cuina francesa.
 
Data de publicació: 18/11/2001

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat