Anar directament al contingut

Còmic Nostrum 2002

Còmic Nostrum 2002
L'edició d'enguany de Còmic Nostrum començarà el proper 7 d'abril i es prolongarà fins el 30 de juny. El programa, organitzat per l'Associació d'Amics i Víctimes del Còmic, inclourà exposicions, projeccions, conferències, una Fireta de llibres i tebeos vells, i presentacions de novetats editorials, a més d'una sèrie d'activitats encara per confirmar.

La Fireta de llibres i tebeos vells, que tendrà lloc el diumenge 7 d'abril al pati interior del Centre Cultural la Misericòrdia de Palma, és una de les novetats d'enguany. Consistirà en una fira oberta a llibreters, antiquaris i particulars per a vendre tot tipus de publicacions.

El programa inclou dues exposicions. La primera, que podrà visitar-se de l'11 d'abril al 11 de maig al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, és una mostra antològica dedicada al dibuixant Marino Benejam Ferrer (Ciutadella, 1890 - Barcelona, 1975), col·laborador durant més de cinquanta anys de la revista d'humor TBO i creador de personatges tan coneguts com la Familia Ulises –una de les famílies més populars de la postguerra espanyola–, Melitón Pérez, Eustaquio Morcillón i Babalí. La segona, que podrà visitar-se del 10 de maig al 30 de juny al Casal Solleric de Palma, és una retrospectiva sobre George Bess, reconegut per donar vida a les sèries de n'Alejandro Jodorowsky, El Lama Blanco (The White Llama) i Juan Solo, i per obres d'un marcat to personal, com Escondida, on ofereix una visió mística i surrealista de Formentera, illa on viu des de fa uns anys.

Pel que fa a les conferències hi participaran, en dates encara sense determinar, representants del còmic independent com el barceloní Martí, de l'humor gràfic, com Manel Fontdevila, i de la ciència ficció, com Rafael Marín.
 
Data de publicació: 15/03/2002

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat