Anar directament al contingut

Baixen les temperatures però les festes d'estiu continuen

Baixen les temperatures però les festes d'estiu continuen
El dilluns dia 8 se celebra la festivitat de la Mare de Déu de Setembre, patrona d'un bon grapat de localitats mallorquines. Una d'elles és Banyalbufar, que celebra amb gran intensitat aquestes festes, com es pot veure en aquest document en format PDF. També Fornalutx està de festa amb motiu de la Nativitat de Nostra Senyora, patrona de la localitat; així com Galilea, on les festes tenen un singular to familiar; i Lloseta, Son Sordina, Maria de la Salut, Costitx...

Altres localitats de l'Illa on hi ha festes aquests dies són Sa Cabaneta, que celebra la festivitat de la Mare de Déu de Marratxí; Cas Concos, on tenen lloc les festes de Sant Nicolau; Santa Ponça que commemora el 774 Aniversari del desembarcament del rei Jaume I; Santa Margalida que celebra les festes de la Beata; el Santuari de Lluc, que es troba ple d'activitats amb motiu de La Diada; Vilafranca, amb la Festa des Meló; i Lloret, amb la Festa des Sequer.

D'altra banda, cal destacar que amb motiu de la celebració de la Diada de Mallorca, també s'han organitzat actes festius a bona part dels municipis de l'illa, alguns dels quals es desenvoluparan durant aquest cap de setmana.
 
Data de publicació: 04/09/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat