Anar directament al contingut

Mallorca per la Pau

Mallorca per la Pau
El passat divendres 12 de març, la ciutadania de Mallorca es manifestà massivament a Palma, per expressar el seu rebuig al brutal atemptat terrorista de Madrid i mostrar la seva solidaritat amb les víctimes.

Milers de persones de totes les edats es van sumar a la manifestació més nombrosa que ha tengut mai lloc a l'illa. L'acte s'inicià a la Plaça d'Espanya i finalitzà al Parc de la Mar, amb els representants polítics al capdavant de la multitud.

L'autoria de l'atemptat terrorista és encara un tema de discussió, però després del comunicat d'ETA publicat al diari Gara, tot apunta cap als integristes islàmics.

Expressa la teva opinió sobre el tema al fòrum Solidaritat amb Madrid de BalearWeb

ACTUALITZACIÓ (14/03/2004)

A primera hora de la matinada el ministre de l'Interior Ángel Acebes ha comparegut en roda de premsa per explicar que a les 19:40 h un home que s'expressà en castellà amb accent àrab havia telefonat a Telemadrid per comunicar que a un punt determinat de la carretera M-30 hi havia un vídeo reivindicatiu de l'atemptat terrorista del passat dia 11. Segons ha informat Acebes, el vídeo recull una declaració d'Abu Dukhan al-Afgani, que com a portaveu militar d'Al-Qaeda a Europa reivindica l'autoria de l'atemptat. Unes hores abans, el ministre de l'Interior havia anunciat la detenció de tres marroquins i dos indis presumptament implicats en l'acció terrorista.

Fotos © BalearWeb
 
Data de publicació: 13/03/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat