Anar directament al contingut

Rècord de participació en el Premi Web 2004

 Rècord de participació en el Premi Web 2004

S'han inscrit 47 webs de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera.

Ja es pot consultar la llista de participants de la cinquena edició del Premi Web 2004, organitzat per BalearWeb amb el patrocini del Govern de les Illes Balears i de l'Ajuntament d'Andratx. Un total de 47 webs s'han inscrit en el concurs, 5 més que l'any passat.

Seguint el calendari anunciat, del 10 al 23 de maig de 2004 es realitzarà un debat i enquesta online al Fòrum de BalearWeb, per tal que tots els internautes interessats puguin opinar i votar per la millor web del 2004. Per votar cal registra-se en el fòrum, sense estar registrat només es pot opinar incloent un missatge. Els resultats de l'enquesta-debat seran tinguts en compte pel jurat, però no seran vinculants.

D'altra banda, el dijous 20 de maig, a les 21:00 h, se celebrarà a la sala de Xat de BalearWeb una reunió virtual amb els concursants i membres del jurat.

El jurat que decidirà el guanyador del "Premi Web 2004" estarà format per: Pep Toni Rubio, Antoni Burguera, Miquel Piulats, Iker Tolosa, Antonio Fernández Coca, Jaume Vidal, Òscar Bagur, Antònia Calafat, Miquel Àngel Dora, Biel Perelló, Pere Josep Bueno, Marià Castellò, François O'keeffe, Bartomeu Santandreu i Elena Vera.

Com de costum, el procés de selecció es farà en dues fases: primer cada membre del jurat proposarà les dues webs que li agradin més en general i es crearà una llista amb totes les webs preseleccionades. A la segona fase el jurat es dividirà en tres grups que qualificaran per separat els aspectes de contingut, tècnics i gràfics de les webs preseleccionades. Les tres webs guanyadores seran aquelles que obtinguin una major puntuació, després de sumar els resultats obtinguts en l'avaluació.

El veredicte es donarà a conèixer el divendres 28 de maig, en el marc de la Festa del Premi Web 2004, que tendrà lloc al Restaurant Layn del Port d'Andratx a partir de les 21:00 h.

Més informació: Premi Web 2004

 
Data de publicació: 08/05/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat