Anar directament al contingut

Copa del Rei

Copa del Rei

La regata més important del Mediterrani.

Un cop finalitzada la regata Breitling Illes Balears, del 30 de juliol al 7 d'agost se celebra a la Badia de Palma una nova edició de la regata Copa del Rey-Agua Brava. La principal novetat d'enguany és la inclusió de la nova classe Transpac 52 amb la participació de vaixells que naveguen en temps real. En total participen més de 100 embarcacions, procedents de 16 països, que competeixen en quatre categories: IMS 500, IMS 600, IMS 670 i TP 52. Enguany el repartiment de trofeus se celebrarà al Castell de Bellver.

La regata més important del Mediterrani, en la qual participen el rei Joan Carles i altres membres de la Família Reial, és organitzada pel Reial Club Nàutic de Palma (RCNP) i compta amb el patrocini d'Antonio Puig Perfumes i de l'Ajuntament de Palma, i amb la col·laboració de la Real Federación Española de Vela (RFEV), la Federació Balear de Vela (FBV), l'Autoritat Portuària de Balears i l'Armada.

Més informació: www.copadelrey.com

 
Data de publicació: 30/07/2005

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat