Anar directament al contingut

Programació d'estiu al Castell de Bellver

Programació d'estiu al Castell de Bellver

Música per a les nits d'estiu.

El pati del Castell de Bellver acull un any més durant l'estiu nombrosos espectacles programats per l'Ajuntament de Palma. Durant el mes de juliol hi ha hagut concerts de Marina Rosell, Brad Mehldau Trio, Steve Hogarth, Banda Municipal de Palma, Chris & Carla i Hototalk i s'ha celebrat una nova edició del Festival de Música Castell de Bellver a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Balears. També s'ha representat la sarsuela "Doña Francisquita", a càrrec de la Coral Municipal d'Andratx i l'Orquestra Clàssica de Mallorca.

Pel que fa al mes d'agost, es celebrarà una nova edició del Festival Internacional de Música "Serenates d'Estiu", organitzat per Joventuts Musicals de Palma, amb cinc concerts de música clàssica que tendran lloc els dies 8, 15, 17, 22 i 29. Els altres concerts programats pel mes d'agost són el del pianista mallorquí Joan Martorell que presentarà el seu darrer treball discogràfic "Capturant un Sospir" el dia 12, Diego el Cigala el dia 19 i Perikas Jazz Reunion i Mini Big Band el dia 25. Clourà la programació d'agost la representació el dia 31 d'Otello, fragments de l'òpera de Giussepe Verdi a càrrec dels cantants lírics Johan Botha, Falk Struckmann i Regina Schörg i la pianista Brenda Rein.

La programació d'estiu al Castell de Bellver finalitzarà el 2 de setembre amb l'actuació de la formació vocal Cap Pela que presentarà el seu disc "Direct!"

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 05/08/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat