Anar directament al contingut

Postals de Nadal: felicita els amics per Internet

Postals de Nadal: felicita els amics per Internet

L'autor de la postal nadalenca d'enguany és Jaume Vilardell.

Un any més, amb l'arribada del Nadal, BalearWeb ofereix a tots els usuaris la possibilitat de felicitar els amics i familiars amb postals digitals. Enguany l'autor de la felicitació nadalenca que s'ofereix és l'il·lustrador i dissenyador Jaume Vilardell, membre fundador de l'estudi de comunicació visual a-divina.es.

Els autors de les postals nadalenques dels anys anteriors han estat: Toni Muñoz (2007), Miquel A. Dora (2006), Biel Perelló (2005), Antonio Fernández Coca (2004), Oscar Bagur (2003), Jaume Falconer (2002), Antònia Calafat (2001) i Lacomba (2000).

BalearWeb aprofita l'ocasió per desitjar-te un bon Nadal i un feliç any nou. Felicita tu també els teus amics.

 
Data de publicació: 09/12/2008

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat