Anar directament al contingut

Festival Internacional de Jazz de sa Pobla

Festival Internacional de Jazz de sa Pobla

Del 27 de juliol al 25 d'agost.

El Festival Mallorca Jazz sa Pobla arriba a la quinzena edició amb la participació de més d’una trentena de músics repartits en els cinc concerts que es desenvoluparan entre els dies 27 de juliol i 25 d’agost, amb una clara aposta per la qualitat musical. Els concerts són gratuïts i n’hi haurà un per setmana. Al ja emblemàtic emplaçament de la plaça Major s’ha d’afegir enguany un nou espai on es realitzarà un concert, el parc de Can Cirera Prim.

L’encarregat d’encetar aquesta nova edició serà el grup de Joe Lovano, un dels músics més destacats del jazz contemporani. Seguirà el contrabaixista gallec, Baldo Martínez, un dels compositors més representatius del jazz fet a Europa. Dee Dee Bridgewater, de les millors cantants femenines del jazz, encetarà els concerts de Jazz al parc de Can Cirera Prim.

Els representants de la música feta a la nostra illa seran els integrants del grup Hugo Sócrate Funky Time, una formació d’extensa carrera musical. El concert que tancarà el Festival és el corresponent al final del Seminari de la Traveling School on coincideixen damunt l’escenari músics professionals i alumnes, que posen en directe els conceptes apresos durant els cinc dies que dura el Seminari de Jazz, que enguany arriba a la quarta edició sota la coordinació del compositor Jimmy Weinstein.

L’oferta musical es complementa amb una magnifica exposició de pintures de l’artista Pere Reus, que ens acompanyarà durant tot el Festival a la sala es Cavallets de la plaça Major. En el marc del Festival també es projectarà la pel·lícula "David, Moffett and Ornette. Paris 1966", filmada pel cineasta Dick Fontaine, d’un concert d’una de les autèntiques llegendes del Jazz, Ornette Coleman.

Més informació a la web de l'Ajuntament de Sa Pobla.

 
Data de publicació: 27/07/2009

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat