Anar directament al contingut

Participació massiva a la manifestació contra la guerra

Participació massiva a la manifestació contra la guerra
Convocades per la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social, més de vint mil persones de totes les edats es van tornar a manifestar pels carrers de Palma el passat dissabte contra la guerra a l'Iraq. Un grup de xeremiers i una pancarta amb l'eslògan "No a la guerra imperialista" encapçalaren la manifestació que va transcórrer pacíficament des de la plaça d'Espanya fins a la plaça de les Tortugues, on Jamila Laaroussi llegí tres vegades el manifest unitari en contra de la guerra per tal que pogués ser escoltat per tots els manifestants.

La mobilització del passat dissabte és la quarta manifestació massiva convocada per la Plataforma per la Democràcia i la Globalització Social contra la guerra a l'Iraq. La primera fou el 15 de febrer amb més quaranta mil persones, la segona el 15 de març amb la participació d'uns vint mil manifestants, i la tercera el 20 de març, coincidint amb l'inici de la guerra, amb l'assistència d'unes quinze mil persones.
 

Reportatge fotogràfic:
27 fotografies de la manifestació realitzades per MallorcaWeb

Foto © BalearWeb
 
Data de publicació: 30/03/2003

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat