Anar directament al contingut

Dayna Kurtz i Josh Rouse al "Waiting for Waits"

Dayna Kurtz i Josh Rouse al "Waiting for Waits"

Concerts a Palma, Muro, Sa Pobla i Palmanova.

Després de l'èxit de les anteriors edicions, els dies 20, 24, 27 i 29 de juliol de 2004 es celebrarà el quart cicle de concerts acústics "Waiting for Waits", organitzat per Tomeu Gomila amb l'objectiu de retre homenatge al polifacètic artista californià Tom Waits, músic i cineasta amb una forta personalitat que s'ha identificat sempre amb els sectors més obscurs i marginals de la societat.

Aquesta quarta edició del "Waiting for Waits" comptarà amb la presència destacada de Dayna Kurtz, que actuarà el 24 de juliol al Claustre de Sant Francesc de Muro, i de Josh Rouse, que oferirà un concert el 29 de juliol a Sa Congregació de Sa Pobla.Coincidint amb l'inici del festival, S'Altra Web ha publicat una interessant entrevista a Dayna Kurtz realitzada per Joan Andreu Juan Torrens.

El programa d'enguany es complementa amb les actuacions de Carter Wood + Songdog, el 20 de juliol al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma, i de Kelly Joe Phelps, el dimarts 27 de juliol a la Sala Palmanova.

El preu d'entrada oscil·la entre 4 i 10 euros, excepte el concert del 20 de juliol al Centre de Cultura Sa Nostra de Palma que és d'entrada gratuïta. Informació i reserves: waiting_for_waits@yahoo.es.

Foto de Dayna Kurtz cedida per l'organitzador

 
Data de publicació: 20/07/2004

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat