Anar directament al contingut

Dia Internacional dels Museus

Dia Internacional dels Museus

Jornades de portes obertes i altres activitats.

Cada any des del 1977, al voltant del 18 de maig, es celebra al món sencer el Dia Internacional dels Museus promogut pel Consell Internacional de Museus (ICOM). El tema per al Dia Internacional dels Museus 2011 és Museu i Memòria.

Amb motiu d'aquesta celebració, la majoria de museus de Mallorca oferiran jornades de portes obertes i activitats gratuïtes que convé aprofitar.

Entre altres propostes, destaca la conferència "Els reis que construïen palaus. Bellver des de Ramon Llull" que impartirà Jordi Gayà Estelrich a les 19:00 h al Castell de Bellver.

D'altra banda la companyia de dansa Cia Au Ments presentarà l'espectacle "Quan ses bistis volaven" a les 20:30 h a es Baluard, lloc on s'han organitzat també altres activitats.

El Museu de Mallorca celebrarà una festa a les 20:00 h, a més de d'altres activitats que es poden consultar en format PDF.

Per la seva banda, la Casa Museu Llorenç Villalonga oferirà una visita guiada a càrrec d'Aina Pascual, seguida d'una degustació de vi. I la Casa Museu Pare Ginard celebrarà una jornada de portes obertes i projectarà el documental "Memòria de l'aigua a Menorca". Els detalls de les dues activitats es poden consultar a la seva agenda en format PDF.

Més informació sobre Museus a Mallorca

 
Data de publicació: 09/05/2011

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat