Anar directament al contingut

El mes de setembre continuen les festes d'estiu

El mes de setembre continuen les festes d'estiu

Celebracions populars arreu de l'Illa.

El proper dia 8 se celebra la festivitat de la Mare de Déu de Setembre, patrona d'un bon grapat de localitats mallorquines. Una d'elles és Banyalbufar, que celebra amb gran intensitat aquestes festes, les més importants de l'any. També Fornalutx està de festa amb motiu de la Nativitat de Nostra Senyora, patrona de la localitat; així com Galilea, Lloseta, Son Sardina, Maria de La Salut, Costitx, s'Arracó (PDF)... Palma també acollirà un variat programa d'actes dedicats a la Mare de Déu de la Salut (PDF).

Altres localitats de l'Illa on hi ha festes aquests dies són Sa Cabaneta, que celebra la festivitat de la Mare de Déu de Marratxí; Cas Concos on tenen lloc les festes de Sant Nicolau; Santa Ponça que commemora el 777 Aniversari del desembarcament del rei Jaume I (PDF); i el Santuari de Lluc, que es troba ple d'activitats amb motiu de La Diada.

D'altra banda, cal destacar que amb motiu de la celebració de la Diada de Mallorca (PDF), també s'han organitzat diversos actes esportius i culturals a Palma i un macroconcert a Santa Ponça. A més a més, aquesta setmana se celebren les Festes de la Beata de Santa Margalida (PDF) amb la tradicional processó, la Festa del Meló de Vilafranca (PDF) i entorn al segon diumenge de setembre arriba la Fira d'Artà.

Foto © BalearWeb

 
Data de publicació: 30/08/2006

© 1996-2024 BalearWeb / Mallorca - Publicitat - Contactar - Nota legal - Accessibilitat